KERHOTOIMINTA JA TAPAHTUMAT

4H – 82 VUOTTA TEKEMISEN ILOA IKAALISISSA!


Tulevia retkiä, leirejä tai tapahtumia:


 

 

Klikkaa otsikkoa lukeaksesi tapahtumasta enemmän.

Tervetuloa mukaan 4H-harrastukseen!

4H on täynnä mahdollisuuksia!

 

Ajankohtaista                                                                                                       

Ryhmätoiminnan tarkemman esittelyn löydät tämän sivun alapuolelta. Uudemmat viestit näkyvät ylhäällä, kun taas vanhemmat alapuolella.

Koronarajoituksia noudattaen otamme käyttöön kerhoihin ilmoittautumisen kerhopäivänä klo 15.00 mennessä viestillä 4H yhdistyksen numeroon 0400778979.

Näin pystymme varautumaan riittävällä ohjaajamäärällä ryhmien koon, etäisyyksien ja toimintatilojen suhteen. Kerhoissa hyvä käsihygienia ja maskit yli 12-vuotiailla. Toimintapisteitä sisällä ja ulkona.

Tervetuloa!KERHOTOIMINTA 2020-2021

 

Aloitamme syyskauden kerhotoiminnan hallituksen ja 4H-liiton ohjeistuksen mukaan. Toiminnassa noudatamme erityistä varovaisuutta ja annettuja toimintaohjeita.

Syyskauden kerhotoiminta pyörähtää käyntiin viikoilla 36 ja 37 (salibandy- ja monitoimikerhot). Katso oman kerhoryhmäsi kokoontumisajat vasemmalla olevasta palkista.

Ilmoittautumiset kerhotoimintaan voit tehdä 4H-yhdistyksen kotisivujen kautta kohdasta "ILMOITTAUDU KERHOIHIN" (klikkaa TÄSTÄ päästäksesi lomakkeeseen).


Toiminta on kaikille avointa. Voit lukea tarkemman esittelyn ryhmätoiminnasta tämän sivun alapuolelta.


Lisätietoja 4H-toimistosta puh: 0400 778979

 Kerhotoiminnan järjestämisperiaatteemme

  • Nouratamme viranomaisten ja Suomen 4H-liiton hygieniaohjeita ja suosituksia.

  • Suunnittelemme toiminnan huomioimaan ryhmäkoon ja väljyyden suhteutettuna ohjaajiin ja lkerholaisiin.

  • Ryhmäkoko on max 15-20 nuorta/tapahtuma.

  • Kerhotoimintaamme ei saa osallistua sairaana.

  • Osallistujat ovat vakuutettuja.

  • Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.                                                                                                  4H-Ryhmätoiminnan tarkempi esittely:
 

Syksyllä 2020 ja keväällä 2021 Ikaalisten 4H-yhdistys järjestää monipuolisia oppimis- ja yhdessäolon tapahtumia nuorisolle monitoimi- ja liikunnallisissa kerhoissa keskustassa ja kylillä. Osa vanhoista tutuista kerhoista jatkaa, ja osa on uusia tuttavuuksia.

 

Kerhoista tiedotetaan koulujen kautta.

 

Löydät oman kerosi kokoontumisajat klikkaamalla sivupalkista kerhosi nimeä. Kerhotoiminta noudattaa koulumaailman rytmiä, joten koulujen loma-aikoina kerhotkin ovat tauolla. Kerhokausi alkaa syyskuussa 2020 ja päättyyy huhtikuusssa 2021.

 

4H-ryhmissä touhutaan kaikenlaista kivaa. Kerho-ohjelmien teemat liittyvät mm. kädentaitoihin, kotitalouteen, luontoon, eläimiin, ympäristöön ja kansainvälisyyteen sekä liikunnallisiin juttuihin. Lisäksi järjestämme leirejä ja uima/keila-, laskettelu- ja elokuvaretkiä.
 

Toiminta-ajatuksemme on tekemällä oppiminen, joten kerhoissa tapahtuu koko ajan. Kerhotoimintaa ohjaavat koulutetut aikuiset apunaan nuoria kerhon-ohjaajia. 
 

Jäsenmaksumme ei vaadi Roope Ankan omaisuutta, mukaan pääset 35 eurolla koko vuodeksi. Perhejäsenmaksu 70 euroa (2 tai useami nuori mukana toiminnassa). Retkien hinnat määräytyvät erikseen kohteiden mukaan, mutta ovat jäsenistölle normaalihintoja edullisempia. Ensimmäinen tutustumiskerta on maksuton, muista kuitenkin ilmoittautua etukäteen turvallisuus syistä.
 

Ilmoittautuminen kerhotoimintaan onnistuu kätevämmin nettisivujen kautta. Toimintaan voi tulla mukaan pitkin toimintakautta.

 

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Heidi Purojärvi
Puh: 0400-778979 (ma-pe klo 10-16).
Sähköposti: ikaalinen@4h.fi.                       

 

Tervetuloa joukolla mukaan!