Helppi

Helppi-palvelu


Ikaalisten 4H-yhdistys on mukana Helppi-palvelussa. Helppi tulee Ikaalisissa käyttöön toukokuussa 2022. 

4H on avannut uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.

Helppi-palvelun kautta asiakas voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, lemmikkien hoitajiksi tai tekemään erilaisia pihatöitä. Ikaalisissa palvelua tulee saataville esimerkiksi kodin siivoukseen, ikkunanpesuun, ikäihmisten digiapuun, nurmikon leikkaamiseen, haravointiin ja lumenluontiin. 

4H-yhdistyksen työntekijät tai Helpissä mukana olevat paikalliset 4H-yrittäjät saavat sovelluksen kautta työtilaukset, ja käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. 

Sovellus otetaan käyttöön tänä kesänä kymmenissä 4H-yhdistyksissä. Toimintaa laajennetaan asteittain, ja tavoitteena on ottaa palvelu käyttöön valtakunnallisesti, jolloin 4H:n työnvälitys siirtyy lähes kokonaan digitaaliseksi. Kirjautumalla Helppi-palveluun voit katsella, mitä palveluita alueellasi on tarjolla. 


Lisätietoja: 

Ikaalisten  4H-yhdistys, Heidi Purojärvi, ikaalinen@4h.fi, puh:0400778979