Kerhotoiminta 2023-2024

Löydät oman kerhosi kokoontumisajat ja paikat sivupalkista.


AJANKOHTAISET TIEDOTTEET

Syyskauden kerhotoiminnan alkamispäivät kerhokohtaisesti päivittyvät viimeistään viikon 35 aikana.


Kerhovuosi 2023-2024 alkaa syyskuussa 2023 viikolla 36. ja loppuu huhtikuun lopussa 2024.


Nyt voit ilmoittautua kerhokauden 2023-2024 kerhotoimintaan sivuillamme olevan lomakkeen kautta (linkki). Kerhoaikataulut on myös päivitetty Kerhovuosi 2023 - 2024

Kerhoissa lapset oppivat monipuolisesti kestävään elämäntapaan liittyviä arjen taitoja sekä yritteliään ihmisen perusvalmiuksia. Toiminta-ajatuksemme on tekemällä oppiminen, joten kerhoissa tapahtuu kaikenlaista kivaa koko ajan. 

Ikaalisten 4H-yhdistys järjestää monipuolisia oppimis- ja yhdessäolon tapahtumia nuorisolle monitoimi- ja liikunnallisissa kerhoissa keskustassa ja kylillä. 

Kerho-ohjelmien teemat liittyvät mm. kädentaitoihin, kotitalouteen, luontoon, eläimiin, ympäristöön ja kansainvälisyyteen sekä liikunnallisiin juttuihin. Lisäksi järjestämme leirejä ja uima/keila-, laskettelu- ja elokuvaretkiä.

Kerhotoimintaa ohjaavat koulutetut aikuiset apunaan nuoria kerhon-ohjaajia. 

Jäsenmaksumme ei vaadi Roope Ankan omaisuutta, mukaan pääset 40 eurolla koko vuodeksi. Perhejäsenmaksu 85 euroa (2 tai useampi nuori mukana toiminnassa). Retkien hinnat määräytyvät erikseen kohteiden mukaan, mutta ovat jäsenistölle normaalihintoja edullisempia. Ensimmäinen tutustumiskerta on maksuton, muista kuitenkin ilmoittautua etukäteen turvallisuus syistä.

4H-jäseneksi liittyminen on helpoin tapa tukea 4H-nuorisotyötä omalla paikkakunnalla. Jäsenyys kannattaa! On hienoa jos päätätte liittyä jäseniksi vaikka koko perhe! Omia jäsentietoja voi käydä tarkastelemassa ja muuttamassa jäsenten digitaalisessa jäsenkortissa osoitteessa oma.4h.fi. Näin autat myös meitä pitämään tiedot ajan tasalla!

Ilmoittautuminen kerhotoimintaan onnistuu kätevämmin 4H:n liity-lomakkeen ja paikallisen 4H-yhdistyksen nettisivujen kautta. Toimintaan voi tulla mukaan pitkin toimintakautta. Täytäthän lomakkeen huolellisesti, emme luovuta tietoja eteenpäin emmekä käytä niitä markkinointitarkoituksiin, vain kerhotiedotukseen.

Löydät oman kerosi kokoontumisajat klikkaamalla sivupalkista kerhosi nimeä. Kerhotoiminta noudattaa koulumaailman rytmiä, joten koulujen loma-aikoina kerhotkin ovat tauolla. Kerhokausi alkaa syyskuussa 2023 ja päättyyy huhtikuun lopussa 2024.

Tervetuloa joukolla mukaan 4H:n oppimisen iloihin!


Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Heidi Purojärvi
Puh: 0400-778979 (ma-pe klo 10-16).
Sähköposti: ikaalinen@4h.f