Kerhotoiminta 2022-2023

Löydät oman kerhosi kokoontumisajat ja paikat sivupalkista.


AJANKOHTAISET TIEDOTTEET

Huom! Koronarajoituksia noudattaen otamme käyttöön kerhoihin ilmoittautumisen kerhopäivänä klo 15.00 mennessä viestillä 4H yhdistyksen numeroon 0400778979.

Näin pystymme varautumaan riittävällä ohjaajamäärällä ryhmien koon, etäisyyksien ja toimintatilojen suhteen. Kerhoissa hyvä käsihygienia ja maskit yli 12-vuotiailla. Toimintapisteitä sisällä ja ulkona.

Tervetuloa!


Kerhovuosi 2022-2023 alkaa syyskuussa 2022 viikolla 36. ja loppuu huhtikuun lopussa 2023.

1.9.2022
Nyt voit ilmoittautua kerhokauden 2022-2023 kerhotoimintaan sivuillamme olevan lomakkeen kautta (linkki). Kerhoaikataulut on myös päivitetty Kerhovuosi 2022 - 2023

Kerhoissa lapset oppivat monipuolisesti kestävään elämäntapaan liittyviä arjen taitoja sekä yritteliään ihmisen perusvalmiuksia. Toiminta-ajatuksemme on tekemällä oppiminen, joten kerhoissa tapahtuu kaikenlaista kivaa koko ajan. 

Ikaalisten 4H-yhdistys järjestää monipuolisia oppimis- ja yhdessäolon tapahtumia nuorisolle monitoimi- ja liikunnallisissa kerhoissa keskustassa ja kylillä. 

Kerho-ohjelmien teemat liittyvät mm. kädentaitoihin, kotitalouteen, luontoon, eläimiin, ympäristöön ja kansainvälisyyteen sekä liikunnallisiin juttuihin. Lisäksi järjestämme leirejä ja uima/keila-, laskettelu- ja elokuvaretkiä.

Kerhotoimintaa ohjaavat koulutetut aikuiset apunaan nuoria kerhon-ohjaajia. 

Jäsenmaksumme ei vaadi Roope Ankan omaisuutta, mukaan pääset 35 eurolla koko vuodeksi. Perhejäsenmaksu 70 euroa (2 tai useampi nuori mukana toiminnassa). Retkien hinnat määräytyvät erikseen kohteiden mukaan, mutta ovat jäsenistölle normaalihintoja edullisempia. Ensimmäinen tutustumiskerta on maksuton, muista kuitenkin ilmoittautua etukäteen turvallisuus syistä.

4H-jäseneksi liittyminen on helpoin tapa tukea 4H-nuorisotyötä omalla paikkakunnalla. Jäsenyys kannattaa! On hienoa jos päätätte liittyä jäseniksi vaikka koko perhe! Omia jäsentietoja voi käydä tarkastelemassa ja muuttamassa jäsenten digitaalisessa jäsenkortissa osoitteessa oma.4h.fi. Näin autat myös meitä pitämään tiedot ajan tasalla!

Ilmoittautuminen kerhotoimintaan onnistuu kätevämmin 4H:n liity-lomakkeen ja paikallisen 4H-yhdistyksen nettisivujen kautta. Toimintaan voi tulla mukaan pitkin toimintakautta. Täytäthän lomakkeen huolellisesti, emme luovuta tietoja eteenpäin emmekä käytä niitä markkinointitarkoituksiin, vain kerhotiedotukseen.

Löydät oman kerosi kokoontumisajat klikkaamalla sivupalkista kerhosi nimeä. Kerhotoiminta noudattaa koulumaailman rytmiä, joten koulujen loma-aikoina kerhotkin ovat tauolla. Kerhokausi alkaa syyskuussa 2022 ja päättyyy huhtikuun lopussa 2023.

Tervetuloa joukolla mukaan 4H:n oppimisen iloihin!


Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Heidi Purojärvi
Puh: 0400-778979 (ma-pe klo 10-16).
Sähköposti: ikaalinen@4h.f