TYÖPALVELU

Ikaalisten 4H-yhdistys- Apua arkeen yli 15 vuotta


DIGIAPUA IKÄIHMISILLE

Ikaalisten seurakunta, 4H-yhdistys ja kaupunki toteuttavat yhdessä uudenlaisen palvelukonseptin, jossa nuoret saavat töitä ja ikäihmiset saavat apua digiajan haasteissa. Nuoret tulevat 4H-yhdistyksen palkkalistalle digikummeiksi ja seurakunta mahdollistaa sen, että 70 vuotta täyttäneet saavat palvelun ilmaiseksi.

Alkuvaiheessa haemme nuoria koulutukseen, jonka järjestämisessä on mukana monia paikallisia toimijoita.


Lisää tietoa:

www.digikummiapu.fi

Heidi Purojärvi, 4H-yhdistys

Juha Aila, seurakunta

4H-TYÖPALVELU

Ikaalisten 4H-työpalvelu toimii Ikaalisten alueella täydentäen kunnallisia palveluja. Palvelua tarjotaan niin ikääntyneille asiakkaille kuin muillekin apua tarvitseville. 4H-yhdistys tarjoaa apua arkipäivän askareisiin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.


IKAALISTEN 4H-YHDISTYS TARJOAA MONENLAISTA APUA:

Kodinhoito
Siivous, ikkunanpesu, pyykinpesu, silitys, verhojen vaihto, ruuanlaitto ja leipominen.

Ulkotyöt
Nurmikon leikkuu, kukkien istuttaminen, kitkeminen, marjojen ja hedelmien poiminta, polttopuiden kantaminen, lumen kolaaminen.

Asiointi- ja virkistysapu
Kaupassa käynti ja ulkoilu.

Lastenhoito
Lastenhoitoapua perheissä ja perhejuhlissa.

Lemmikkieläinten hoito
On 4H-nuorten tarjoamaa maksullista lemmikkien ja koirien ulkoiluttamis- ym. hoitopalvelua päiväaikaan, viikonloppuisin tai loma-aikoina. Osalla hoitajista on mahdollisuus ottaa lemmikki hoitoon kotiinsa. Hoitajat voivat toimia myös näyttelyapulaisina.Muista kotitalousvähennys ja veroton sosiaalipalveluiden tukipalvelu:

Olemme Ikaalisten kaupungin valvomassa yksityisten sosiaalipalveluiden tukipalvelut-tuottajien rekisterissä. Kauttamme on mahdollisuus saada arvonlisäverotonta sosiaalipalveluiden tukipalveluita kuten siivous, kauppakäynnit ym.

Ikaalisten 4H-yhdistyksen kotipalvelutoiminta oikeuttaa verotuksessa kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennystä voi hakea kotitaloustyöstä, joka tapahtuu omassa kodissa, omien vanhempien tai appivanhempien kodissa tai vapaa-ajan asunnossa.Työtilaukset
Ikaalisten 4H-yhdistys ry
Puh. 0400 778 979

Puhelinpäivystys ma-pe klo 10.00-16.00

JOULUPUKKIPALVELU

Tilattavissa jouluaatoksi lasteniloksi JOULUPUKKI keskustan alueelle.

Puh: 0400-778979/4H-yhdistys